دستور طرز تهیه و آموزش تزیین میرزا قاسمی شمالی مجلسی و خوشمزه
میرزا قاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است.
بادمجان، سیر، روغن، تخممرغ، نمک و ادویه.
برای تهیهٔ میرزاقاسمی باید بادمجانها را تنوری کرده، سپس در آب سردقرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شودوگوشت کباب شده آن به پوست نچسبد. حال آنها را خوب بکوبید؛
سپس سیرکوبیده شده را بهمراه بادمجانها و مقداری زردچوبه کمی تفت دهید و دراین جا گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید
و حرارت را ادامه دهید تا آب بادمجانها کاملآ گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخممرغها را شکسته و با بادمجانها مخلوط نمایید؛
همچنین نمک و ادویهجات را به دلخواه به غذا اضافه کنید. میرزا قاسمی را با نان میل می نمایند.
میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط خودش گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد.
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی به شکل بادمجان
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی در دیس
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی با لیمو
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی قالبی
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی با پلو
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی به شکل قلب
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی با برنج
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی زیبا
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی شبیه گل
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی یک نفره قالبی
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی در بشقاب
دستور طرز تهیه و آموزش تزیین میرزا قاسمی شمالی مجلسی و خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0